Inschrijven

Bedankt voor de inzending!

beeldstijl

Ongedwongen, waarheidsgetrouwe fotografie met net dat tikkeltje melancholie. In mijn beelden mag je beweging en wazige achtergronden verwachten. Ik maak gebruik van het licht dat aanwezig is, dit geeft een sfeervolle indruk. . Beelden die mooi en natuurlijk ogen. Perfectie zonder verbloeming. Het liefst zie ik geconcentreerde gezichten en zweetdruppels over die voorhoofden rollen. I

Gelukkig is er ook nog zoiets als spontaan. Geen krampachtige poses, maar gewoon, alsof ik er niet ben, in jouw natuurlijke habitat. Ik zal jouw of je personeel soms doen stoppen, of vragen om een handeling opnieuw uit te voeren maar om stilstaand te poseren ga ik niet snel vragen, omdat dit simpelweg te gemaakt lijkt, en hier houden we beiden niet van, toch? 

 

hoe ga ik te werk?

We maken een persoonlijke of telefonische afspraak om de situatie te schetsen. Als we besluiten om met elkaar in zee te gaan leggen we een datum vast.

Het 'ambacht fotografie' pakket duurt gemiddeld 1,5 tot 2,0 uur. Voor de 'sfeer productfotografie' sessie hangt dit af van het aantal te fotograferen artikelen. Maar ook hier, als we dit goed voorbereiden kunnen we op 2 uur al veel bereiken. 

 

Achteraf heb ik minimum diezelfde tijd nodig om hieruit de beste beelden te selecteren en elk beeld afzonderlijk te bewerken.

Alle bestanden worden telkens klaargemaakt voor web- en social media gebruik. 

 

waarom zou je voor mij kiezen?

Een eerste indruk is belangrijk, zeker als je net je eigen zaak begint. Het gebruik van mooie en professionele beelden is dan ook een must. Unieke producten verdienen unieke beelden.

 

Ik maak persoonlijke beelden die jouw ambacht in beeld brengen. Persoonlijke beelden van jouw bedrijf die jouw imago correct doen uitstralen waar jij voor staat. Omdat dit een meerwaarde betekent voor jouw bedrijf.

 

Ook ben ik jouw contact persoon van het prille begin tot het einde, deze persoonlijke aanpak zorgt voor vertrouwen. 

Last but not least, we gaan ons amuseren. Humor en plezier blijven de ultieme weg naar creativiteit; dus waarom hiervan geen gebruik maken. Het is voor beide partijen altijd een beetje spannend, een fotoshoot. Maar telkens weer een fijne ervaring, je doet dit tenslotte niet elke dag. 

Interesse? Aarzel niet om contact op te nemen met mij voor meer info over een project of om meer te weten te komen over mijn werk. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.