35 ACTIEFOTO'S IN 2 UUR TIJD
VOOR ONDERNEMERS DIE VANUIT
EEN AMBACHT WERKEN.

Mr.&Mrs.Goudsmid-16.jpg
Mr.&Mrs.Goudsmid-44.jpg

TOON JOUW AMBACHT

Ik kan het niet genoeg zeggen maar toon jouw ambacht! Voor jou is het misschien zo vanzelfsprekend en de normaalste zaak van de wereld om te doen wat jij doet. Maar dit is het allesbehalve.

 

Jouw handelingen, hoe jij iets creëert is voor jouw bezoekers een magisch proces. Wij mensen zijn van nature nieuwsgierig, laat ons meegenieten van dit proces. Net dit is de meerwaarde van jouw product, hier onderscheid je jezelf mee. En wie zich onderscheidt valt op en dat is bijzonder waardevol voor jouw ‘marktwaarde’. 

verhalenboetiek-8.jpg
verhalenboetiek-3.jpg

HELP IK PAK NIET OP FOTO!

Herken je dat gevoel, je bent super trots op je bedrijf, je weet dat je foto’s nodig hebt omdat het belangrijk het is om je zichtbaar te maken voor jouw doelgroep. Maar je stelt dit uit omdat je denkt dat je niet op foto pakt? Laat staan dat je hier tijd voor wil vrij maken.

Als je denkt dat je niet spontaan in beeld kan komen zoals je echt bent dan heb je het mis. Ik breng jou in beeld op een manier dat je een fotoshoot zelfs nog leuk gaat vinden. Geen krampachtige poses maar echte actiefoto's terwijl jij jouw "ding" doet. Want dan ben jij op je best. 

Zeeuws-Hout-32.jpg

ODE AAN DE AMBACHT 

Hallo, ik ben Sirri. Fotografe, en maker van 'ambacht in beeld'. Ik zie het als mijn missie om de ambacht niet verloren te laten gaan. 

Wie zit er achter jouw product of dienst, wie maakt het? En nog belangrijker hoe wordt het gemaakt? 

BELEVING & UITSTRALING

Een foto is nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag, net omdat er meer en meer online verkocht wordt. Je wil jouw bezoekers een 'feel-good' beleving laten ervaren als ze contact maken met jouw bedrijf. Fotografie speelt hierin een belangrijke rol. Ambacht heeft alles met beleving en uitstraling te maken, dit vind je ook terug in mijn beelden.

frietboetiek-11.jpg
frietboetiek-6.jpg
Crazy Valor Girl-1.jpg

"Sirri heeft voor ons prachtige foto's gemaakt van ons bedrijf. Ze weet echt de sfeer en essentie te pakken op beeld!"

 - Kirsten Noens, goudsmid in Hulst

2 UUR SHOOT OP LOCATIE

50 ACTIEFOTO'S VAN JOU OF JE TEAM

4 MAANDEN BEELDMATERIAAL VOOR JE SOCIALE MEDIA

 295,- excl.btw.

V Voorbereidend gesprek

V eerste 30 km inbegrepen, extra kilometers aan 0,30,- per km 

Jij doet jouw "ding", ik het mijne. Dan doen we beide waar we goed in zijn en dit levert de mooiste resultaten op. Wat heb je te verliezen? Buiten een spannend avontuur en foto's waar je achteraf trots op kan zijn?

Zeeuws-Hout-56_edited.jpg

"Mooi, echte actiefoto's!"

 - Riaan, Zeeuws-hout in Middelburg

Boek hier jouw eigen actie shoot!

HEB JE EEN TINTELEND GEVOEL IN JE BUIK? DAT IS DE OPWINDING.

IK BEN OOK ENTHOUSIAST.