JOUW PERSOONLIJK BEELDARCHIEF

 Juist op het moment dat je een post wil delen mis je een goede foto. Bezorg jezelf niet onnodig stress, zorg voor je eigen persoonlijke beeldarchief. Ben jij met jouw bedrijf actief op sociale media? Dan is deze shoot iets voor jou.

BEELDBANK FOTOGRAFIE

Geen opgejaagd gevoel meer, vanaf nu weet je wat posten op je Instagram, Facebook of LinkedIn profiel. Met je eigen persoonlijke beeldbank heb je een MIX van beelden van jouw ambacht, jouw bedrijf en jij als ondernemer. 

verhalenboetiek-36.jpg
verhalenboetiek-39.jpg

VERSCHILLENDE FOTO'S

Wat is de gewenst uitstraling, sfeer en stijl?

Wat is de locatie? Wat wil je allemaal in beeld?

Zo kan je maanden maanden vooruit zonder dat elke foto er hetzelfde eruitziet. We fotograferen jouw vanuit verschillende hoeken, op verschillende locaties en je hebt de mogelijkheid om van outfit te verwisselen.

VERTROUWEN

Ben jij buiten ondernemer ook mama, dierenvriend, fanatiek wandelaar of wat dan ook. Dit maakt deel uit van wie jij bent. Ook dit kunnen we in beeld brengen om meer variatie in de beelden te brengen. Heel persoonlijk. Zo leren wij jou, als ondernemer, wat beter kennen. Geef toe, jij vind het toch ook leuk om wat persoonlijke foto's van iemand te zien, dit maakt het net wat echter. Dit wekt vertrouwen en laat vertrouwen nu net één van de redenen zijn waarom we tot een aankoop overgaan. 

verhalenboetiek-55.jpg

WERKWIJZE

Tijdens een beeldbank fotoshoot ligt de focus vooral op nieuw beeldmateriaal dat je kan gebruiken voor verschillende doeleinden. Hier maken we meer beelden op kortere tijd. 

FORFAITPRIJS

Bij deze shoot krijgt je alle goed gelukte beelden.

HUMOR

We gaan ons amuseren. Humor en plezier blijven de ultieme weg naar creativiteit, dus waarom hiervan geen gebruik maken.

verhalenboetiek-44.jpg

Sirri is een übersympathieke dame en al even professioneel. Ze voelt op slag aan als een jarenlange vriend, begrijpt meteen waar je naartoe wil en waar je voor staat en zet dat alles om in prachtige en sprekende beelden. Mijn prille bedrijf wordt magnifiek zichtbaar en begrijpbaar dankzij haar beelden. Zo content van.

Crazy Valor Girl-1.jpg

BOEK HIER JE SHOOT!

WEBSITE

Foto's die de tekst op jouw website ondersteunen. Het beeld moet kloppen bij de tekst.

ketchupfabriek-20-5.jpg

PORTRET

Geen statische portretfoto, maar lekker creatief, net zoals jij.  

ketchupfabriek-20.jpg

IETS ANDERS?

Wees niet verlegen, vraag het gewoon?