top of page
vertical-business-card-template-lying-on-a-wooden-table-next-to-headphones-a14994_edited_e

MOCK 

MOCK UP

Je hebt zelf niet de skills om van je visitekaartjes een mooie foto te maken. Je wil een elegante foto met jouw logo op zonder een fotograaf in te huren? Dan is deze manier ideaal.

portretfoto zakelijk

MOCK UP

Trek de aandacht met een krachtige profielfoto. Zeg nu zelf, deze foto van de ketchupman, daar kijk je toch zomaar niet voorbij. Door een niet alledaagse profielfoto val je op en maak je indruk.

ketchupfabriek-20.jpg
verhalenboetiek-39.jpg

DE VOORDELEN VAN MOCK UPS

Je bent heel snel verder geholpen met foto’s met jouw logo in verwerkt die er echt heel mooi uit zien. 

Ze geven je de kans om je logo, product of dienst  op een professionele manier te presenteren. Dit kan ervoor zorgen dat klanten eerder over de streep worden getrokken om een aankoop bij jouw (web)shop te doen.

portretfoto zakelijk

JE HOEFT GEEN FOTOGRAAF
IN TE HUREN

Ik hoef niet bij jou langs te komen om een foto te nemen, je hoeft niet op te ruimen, je hoeft zelfs niet de deur uit.

 

Jij stuurt mij jouw logo of foto’s door en ik zet dit om naar een professionele foto van jouw product. Binnen 48uur bezorg ik je jouw bestanden en kan jij verder. 

ketchupfabriek-20.jpg
verhalenboetiek-44.jpg

Sirri is een übersympathieke dame en al even professioneel. Ze voelt op slag aan als een jarenlange vriend, begrijpt meteen waar je naartoe wil en waar je voor staat en zet dat alles om in prachtige en sprekende beelden. Mijn prille bedrijf wordt magnifiek zichtbaar en begrijpbaar dankzij haar beelden. Zo content van.

Meer fotografie projecten vind je hier.
 

bottom of page