top of page

WEBSITE FOTOGRAFIE

Soms is één pakkende foto al genoeg om ervoor te zorgen of iemand net wél, of niet op jouw website verder klikt.

War beeld van koffie op tafel met boekje ernaast voor een barista ondernemer

WEBSITE FOTOGRAFIE​

Of je nu je website wil opfrissen of een nieuwe website lanceert. Goede foto's zijn misschien nog nooit zo belangrijk geweest als vandaag, net omdat er meer online verkocht wordt. 

JOUW BEDRIJF IN BEELD​

We bespreken waarvoor je de foto's wil gebruiken en zorgen dat het beeld past bij de tekst. Professionele foto's die de juiste sfeer van jouw merk ondersteunen zodat we de aandacht grijpen van jouw bezoekers. Hierdoor blijven ze langer op je website, krijgen vertrouwen in je, en laat vertrouwen nu net één van de belangrijkste redenen zijn waarom men voor een bedrijf kiest.

warm beeld van een koffiekan met logo op van Barista op wielen

MOOI ZOALS JE BENT

Je hoeft voor mij geen nieuwe schort aan te doen of je mooiste outfit. Het liefst zie ik gescheurde nagels en zweetdruppels over die voorhoofden rollen.

SHOOT!

Eerste fotoshoot, beetje ongemakkelijk? Wees gerust, je bent niet alleen. We beginnen rustig zodat je kan wennen aan mij en de camera.

GEMAKKELIJK

Geen usb -stick met 1000 foto's waar je zelf moet gaan uitkiezen. Ik selecteer voor jou de beelden zorgvuldig uit en stuur ze jou door. Jij kiest hier eventueel je favorieten uit.

Fotografie voor @baristaopwielen. Meer fotografie projecten vind je hier.

Barista giet water in papieren doekje om koffie te maken, warm beeld

Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad. Ik had foto's nodig voor de opstart van mijn bedrijf en verder geen ervaring in fotoshoots. Ik werd vanaf het begin goed begeleid en meegenomen in het proces, samen kwamen we tot een mooi samenspel en daaruit zijn prachtige foto's ontstaan. Een dame met gevoel voor haar vak! Ik ben erg tevreden, wellicht tot in de nabije toekomst =)

DYLAN Zaakvoerder van Barista op Wielen

WIL JIJ GRAAG JE EIGEN WEBSITE FOTOSHOOT?

bottom of page