• Naamloos-1.png

    Bossi 'Kite & Wing repair'

  • webs_Tekengebied 1 kopie.png

    have a cup of travel

  • Schermafbeelding 2020-11-23 om 12.13.32.
  • ambacht_in_beeld_fotografie-39.jpg

    ambacht in beeld

Zorg voor herkenbaarheid

Branding

Een logo is de fundering van iedere huisstijl. Alles begint met een goed logo.

Maar een logo is meer dan een lijntekening. Een logo reflecteert de persoonlijkheid van je bedrijf. Het maakt je trots, en laat zien dat je serieus met je bedrijf bezig bent. Het zorgt voor herkenning en vertrouwen. Je komt professioneel over met een gepersonaliseerd logo dat uitstraalt waar jij, met jouw bedrijf voor staat.

En dit wil je natuurlijk wanneer je net je eigen zaak start of aan rebranding doet.

Branding

Je krijgt er ook een handleiding bij: hoe je jouw logo best kan gebruiken. Je krijgt jouw logo in verschillende bestandstypes.

Zo heb je bijvoorbeeld verschillende bestanden nodig voor drukwerk, website, sociale media,... Ken je hier niets van? Geen probleem, ik leg het je allemaal uit.

Branding

Zeg je, mijn god, dit is echt niets voor mij. Hier wil ik mij niet mee bezighouden. Dan heb ik goed nieuws voor jou, ik kan al jouw grafisch werk uit handen nemen. Denk aan naamkaartjes, flyers, stickers voor op je wagen, vitrine, vlaggen, t-shirt,... je kan het zo gek niet bedenken.

grafische stijl

Ik streef naar tijdloze creaties met een hoogwaardige uitstraling. Jouw imago dat wordt omgezet in een grafisch ontwerp. Huisstijlen en ander visueel schoon dat de nodige typografische zorg verdient. 

waarom ik?

Ik kan jouw ontlasten. Zodat jij je kan focussen op jouw hoofdtaak, namelijk je eigen zaak runnen. Laat mij mijn job uitvoeren zodat jij de jouwe kan uitoefenen.

voor wie?

Voor iedere creatieve ondernemer die professioneel wil overkomen.

1/1

INFO

privacy verklaring

algemene voorwaarden

NL003079580B51    

KVK 763 880 50 

© copyright ambacht in beeld 

© website handgemaakt door Sirri

LOGO zw_website_trans.png