top of page
TOK TOK_subslogan_edited.png
BiologischeKippenboerderijTokTokdeDobbelaere-3.jpeg
white-ipad-at-the-kitchen (1)_edited.jpg
iphone-xs-max-mockup-over-a-wooden-surface-surrounded-by-baking-supplies-25491_edited.jpg

Mag ik jullie voorstellen; Carlos en Marga de Dobbelare.

Samen runnen ze TOK TOK de Dobbelaere, een biologische leghennenboerderij gelegen aan de rand van het mooie Zeeuws-Vlaamse dorp IJzendijke.

Carlos en Marga willen op een transparante en maatschappelijk verantwoorde manier werken, midden in de samenleving. Biologisch gehouden leghennen passen perfect in deze visie. 

Als fotograaf en grafisch vormgever heb je verschillende opdrachten waar je met plezier je tanden wil inzetten maar deze heeft dat tikkeltje extra. Omdat ikzelf ook een buitenmens ben, dierenvriend, zot ben van eieren - mij kan je 's morgens altijd een plezier doen met een eitje - voelde deze opdracht zeer eigen aan en kon ik er ook mijn 'ei' in kwijt ;-).

 

Met Carlos en Marga samenwerken is een plezier, uber sympathieke mensen die écht begaan zijn met hun bedrijf. Trouwens, heb ik al gezegd dat de eieren van TOK TOK de Dobbelaere heerlijk zijn van smaak. Gezond, lekker èn biologisch! Wat wil een mens nog meer. Ik ben fan, ik maak er mijn zelfgemaakte mayonaise mee.

KLEURENPALET

 

Vrolijke kleuren. Groen van bio en de grasweide waar de leghennen heerlijk vertoeven. Oranje van de eidooier en de leghennen. En de eierschaal kleur. De kleuren vormen een mooi geheel. 

LOGO

Voor 'TOK TOK' de Dobbelaere hebben we samen dit logo ontworpen. Ze hadden reeds een logo maar dit paste niet meer bij het hedendaagse waar ze nu voor staan. We hebben het over een heel ander boeg gegooid. Het leuke was dat - buiten het feit dat het  een kleurrijk logo mocht zijn-  ik carte blanche kreeg. Geloof mij, dat is een droom voor een creatieveling.

Het lettertype geeft het niet alleen het biologische maar evengoed het ecologische aspect weer.

TOK TOK_subslogan_edited.png
baker-wearing-a-tshirt-mockup-breaking-eggs-a20269 (1)_edited.png

T-SHIRTS

Stijlvol de werkvloer op. Deze t-shirts zijn super elegant en praktisch. 

EIERVERPAKKING

Bij heerlijk biologische eitjes hoort ook een mooie ecologische verantwoorde verpakking bij. Hier zijn we nog volop aan bezig. Wordt vervolgd.

Karton van Eieren
Schermafbeelding 2021-07-14 om 17.29.36.png
Karton van Eieren
IMG_20210708_124942_edited.jpg
Sunny Side Up with Toast
white-ipad-at-the-kitchen (1)_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-07-14 om 17.29.36.png

Wil jij jouw merk ook omzetten naar een logo of huisstijl?

bottom of page