1 profielfoto.jpg

Hallo, ik ben Sirri.

 

Beginnend ondernemer, ervaren fotograaf en grafisch vormgever.

 

Ik breng jouw ambacht, jouw bedrijf, en jij als ondernemer in beeld d.m.v. beelden of grafisch werk.

Mijn diensten moeten je aanspreken, het blijft iets persoonlijk. Hier lees je wat meer over mij...

Samen met mijn vriend ben ik de grens overgestoken naar het beloofde Zeeland. Meer genieten van het (buiten-) leven, ergens wonen waar het altijd vakantie is, dat was het doel. 

Rondlopen op blote voeten, met mijn handen in de potgrond, liever buiten dan binnen, dat ben ik.

 

We wonen in een zelfgemaakt tiny house van 17m2, met rosse kater erbij, tot we ons eigen houten beachhouse hebben gebouwd. We vinden het nu al super gezellig zoals het is.

 

DSC_6738.jpg
DSC_2838-2.jpg

Ik kies heel bewust voor ondernemers. Omdat ik graag met je meedenk. ​Ik merk dat ik mij meer laat meeslepen in iemand anders zijn verhaal, dan door het mijne. Opgepast dus voor mijn aanstekelijk enthousiasme.

Je zal mij niet horen zeggen dat je enkel door de juiste beelden of een logo garantie hebt op een geslaagd concept. Maar, het hebben van goede beelden of een sterk logo heeft een positieve impact op jouw bedrijf. 

Sta maar eens even stil bij het volgende: welk bekend, succesvol bedrijf heeft een slecht logo of beelden? Professionele beelden en grafisch werk zorgen voor herkenbaarheid en vertrouwen.

Waarom ambachten?

De naam 'ambacht in beeld' staat voor creatief ondernemen. Authentiek durven zijn in je eigen onderneming.

 

In een maatschappij van massaproductie zie ik meer en meer ondernemers durven gaan voor hun 'eigen ding'. Je kiest niet voor de gemakkelijkste weg, je kiest voor je eigen identiteit. En dat vraagt moed. 

 

Maar net dat verschil, dat voel je, dat zie je, dat straal je uit als creatieve ondernemer. Ik vind dat mooi. En werk hier graag aan mee.

ambacht_in_beeld_fotografie-41.jpg
D&M-30.jpg

Elke ondernemer heeft vroeg of laat beelden of grafisch werk nodig. Denk aan bedrijfs- of productfotografie. Een logo, naamkaartjes, auto bestickering,... 

 

Het voordeel is, je kan bij mij terecht voor zowel fotografie als grafisch werk. Het is handig als dit bij één enkel persoon kan, en dit kan bij mij. Ik ben jouw contactpersoon van het begin tot het einde. Lekker gemakkelijk!

Meer info?

wat vind je van mijn verhaal?

Wist je dat de 'over ons' pagina meestal de 2e of 3e pagina is die bekeken wordt? Mensen zijn van nature nieuwsgierig, stiekem willen we weten wie er achter een bedrijf zit.

heb jij al een verhaal?

Ben je ongerust dat je helemaal geen verhaal te vertellen hebt of dat het niemand interesseert? Iedereen heeft een eigen verhaal, jij dus ook! Ik kan je helpen om dit aan je klanten te tonen. 

frietboetiek-20.jpg

Wil je graag meer informatie? Contacteer me vrijblijvend.

LOGO zw_website_trans.png