top of page
verhalenboetiek-39.jpg
verhalenboetiek-33.jpg

OVER ONS FOTOSHOOT

Wie is Leila als ondernemer?

Leila, schrijft. Schone woorden voor haarzelf, maar ook voor jou. Met de verhalenboetiek helpt zij jou om herinneringen te koesteren, schoon verhalen neer te schrijven, odes te brengen, wensen uit te delen en troostende woorden te vinden.

Zij is onderneemster,  maar ook mama van 2 schatten van kinderen, dit hoort ook bij haar verhaal.

wist je dat de 'over ons' pagina meestal de 2e of 3e pagina is die wordt bekeken?

Mensen zijn van nature nieuwsgierig, stiekem willen we weten wie er achter een bedrijf zit.

Wie bezoekt mijn 'over ons' pagina?

Bezoekers die naar jouw 'over ons' pagina gaan zijn al geïnteresseerd maar hebben nog vragen. Simpelweg, ze twijfelen nog. Ze willen iets van je, maar weten nog niet of jij de juiste persoon bent voor hun.

De 'over ons' pagina één van de belangrijkste pagina’s op jouw website. 

Hoezo? Is dat dan niet mijn product of dienst zelf? Natuurlijk wel, maar de 'over ons' pagina geeft jouw bedrijf een gezicht. Jouw persoonlijkheid, wie jij bent kan bepalend zijn in de keuze van jouw bezoeker om tot een aankoop over te gaan en of je een opdracht uiteindelijk wel of niet krijgt. Pressure on you!

verhalenboetiek-44.jpg
verhalenboetiek-54.jpg

Kiezen ze mij dan enkel voor mijn lief snoetje?

Enkel omdat ze je zo leuk vinden? Nee, dat zou te gemakkelijke zijn. Ze willen ook weten of jij de geschikte persoon bent die voor hen een oplossing kan bieden. Wat kan jij als geen ander? Waarin ben jij gespecialiseerd, wat doe jij anders dan anderen met hetzelfde beroep. Wat maakt jou uniek? Als je dit op een vlotte manier kan uitleggen, trek je sowieso de aandacht van jouw bezoeker, en kan je ze overtuigen. Vertel over wie je bent, maar vooral wie je bent binnen je bedrijf.

Tekst zonder een beeld. 

Tekst is belangrijk maar beelden spreken voor zich.  Een goede foto van jezelf of jouw team is onmisbaar. Door jezelf te laten zien krijgt men het gevoel jouw een beetje beter te leren kennen en geef je vertrouwen, en vertrouwen is een van de belangrijkste reden waarom iemand tot een aankoop over gaat. Aan jou om ze over de streep te trekken!

OVER ONS FOTOSHOOT

Als fotograaf zoek ik naar de juiste beelden die jouw verhaal ondersteunen. 

​Ben je ongerust dat je helemaal geen verhaal te vertellen hebt of dat het niemand interesseert? Iedereen heeft een eigen verhaal, jij dus ook! Ik kan je helpen om dit aan je klanten te tonen. 

verhalenboetiek-33.jpg

over ons

verhalenboetiek-12.jpg

OVER ONS

FOTOSHOOT

2UUR

295,- excl.btw

verhalenboetiek-48.jpg

OVER ONS

FOTOSHOOT

4UUR

495,- excl.btw

HOE GAAN WE TE WERK?

Ik heb ik een vragenlijst waarmee ik je op weg help.Tijdens deze sessie krijg ik een beter inzicht van wie jij bent en hoe we dit in beeld kunnen brengen. Ik help je dus niet enkel met beelden maar help je inzicht krijgen in je eigen zaak. 

BEELDSTIJL

Gelukkig is er ook nog zoiets als spontaan. Geen krampachtige geposeerde beelden maar gewoon, in je natuurlijke habitat. Je bent mooi zoals je bent en zo wil ik je ook graag vastleggen. Niet te geposeerd maar ontspannen en ongedwongen.

BELEVING

Jouw bezoekers willen niet enkel weten uit wat jouw product of dienst bestaat maar ook wie er achter dit creatieve bedrijf zit?

 

En, we gaan ons amuseren. Humor en plezier blijven de ultieme weg naar creativiteit; dus waarom hiervan geen gebruik maken. 

VOOR WIE?

Voordat we beginnen met fotografie, onderzoeken we eerst wie jij bent als ondernemer. Wat je belangrijk vindt en wat jou zo uniek maakt. Om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke merk en hoe we dit met fotografie authentiek in beeld kunnen brengen. 

wat vinden anderen hiervan?

verhalenboetiek-39.jpg

Sirri is een übersympathieke dame en al even professioneel. Ze voelt op slag aan als een jarenlange vriend, begrijpt meteen waar je naartoe wil en waar je voor staat en zet dat alles om in prachtige en sprekende beelden. Mijn prille bedrijf wordt magnifiek zichtbaar en begrijpbaar dankzij haar beelden. Zo content van.

naamloos-42.jpg

IZAAK & AMY

nortierverhuur.nl

Prachtige kwaliteitsbeelden na een "over ons" fotoshoot voor ons grondverzet bedrijf. Klasse fotografe die meedenkt en niet bang is te proberen. Ontzettend tevreden met het resultaat! Zeer professioneel. Absoluut een aanrader.

Heb jij er net zoals Leila zin in gekregen?

verhalenboetiek-22.jpg
bottom of page