top of page

slow motion video

van jouw ambacht

Een sfeervolle video van hoe jij jouw ambacht uitvoert. Dit d.m.v. korte sfeer fragmenten. Het slow motion effect zorgt voor die extra dimensie.

Wist je dat consumenten vier keer liever naar een video over een product kijken dan dat ze er iets over hoeven te lezen? Dit niet alleen, het blijft ook beter hangen. Emotie breng je beter over met beeld dan met tekst. Grote kans dus dat jouw video jouw bezoeker of klant meer raakt dan een tekst.

Een sfeervideo op je website geeft een fijne boost als het gaat om interactie. Een video inspireert en motiveert vaak beter dan tekst en brengt simpelweg meer leven in de brouwerij!

bekijk hier de andere opties

wat krijg je hiervoor?

sfeervideo op locatie

script bedenken, het opnemen en monteren hiervan

voor website, social media en blog

min 30 sec. video

elke video wordt achteraf afzonderlijk bewerkt

oplevering binnen de 48 uur

worden verstuurd via We Transfer

je trekt meer klanten aan

niet inbegrepen : kilometervergoeding. De eerste 30 kilometers vanaf Biervliet naar jouw locatie worden niet in rekening gebracht.

Voor elke bijkomende kilometer reken ik €0,50/km aan.

€ 325,00

excl.btw

bekijk hieronder de andere opties

frietboetiek-20.jpg

Buiten dat producten natuurlijk functionele eigenschappen hebben, komt er ook emotie bij kijken. Met sfeerfotografie laat je de identiteit van het product zien.

Zeeuws-Hout-56.jpg

Bij handgemaakte producten horen persoonlijke beelden. Beelden die emotie opwekken, fotografie en video spelen hierin een grote rol. 

beeldstijl

Ongedwongen, waarheidsgetrouwe fotografie of video met net dat tikkeltje melancholie. In mijn beelden mag je beweging en wazige achtergronden verwachten. 

lees meer >

waarom zou je voor mij kiezen

Ik maak persoonlijke beelden van jouw bedrijf die jouw imago correct doen uitstralen waar jij voor staat. Omdat dit een meerwaarde betekent voor jouw bedrijf.

lees meer >

hoe ga ik te werk

We maken een persoonlijke of telefonische afspraak om de situatie te schetsen. Als we besluiten om met mij in zee te gaan leggen we een datum vast.

lees meer >
bottom of page