verhalenboetiek-24.jpg

Dit is een voorbeeld van een over ons fotoshoot voor verhalenboetiek.be 

Wist je dat de 'over ons' pagina meestal de 2e of 3e pagina is die bekeken wordt? Mensen zijn van nature nieuwsgierig, stiekem willen we weten wie er achter een bedrijf zit.

wie leest de'over ons' pagina?

Bezoekers die naar jouw 'over ons' pagina gaan zijn al geïnteresseerd maar hebben nog vragen. Simpelweg, ze twijfelen nog. Ze willen iets van je, maar weten nog niet of jij de juiste persoon bent. Aan jou om ze over de streep te trekken! Laat zien dat je de juiste partij bent, waarom zouden ze voor jou kiezen.

verhalenboetiek-21.jpg
verhalenboetiek-2.jpg

waarom is deze pagina zo belangrijk?

De 'over ons' pagina één van de belangrijkste pagina’s op jouw website. Hoezo? Is dat dan niet mijn product of dienst zelf? Natuurlijk, maar de 'over ons' pagina geeft jouw bedrijf een gezicht. Jouw persoonlijkheid, wie jij bent, bepaalt mee of jij een opdracht uiteindelijk krijgt. Jijzelf bent jou persoonlijke merk. Ow yes, pressure on you!

Maar uiteraard kiezen ze jou niet enkel omdat ze je zo leuk vinden. Nee, ze willen ook weten of jij de geschikte persoon bent. Dus wat maakt jou nu specialer dan bijvoorbeeld de andere bakker om de hoek die ook zijn eigen brood bakt? 

hoe schrijf je een sterk 'over ons' verhaal?

Vertel over je passie, je missie en hoe je dingen aanpakt. Waarom vind je het zo leuk, interessant of boeiend wat je doet? Wat kan jij als geen ander? Waarin ben jij gespecialiseerd, wat doe jij anders dan anderen met hetzelfde beroep. Wat maakt jou uniek? Als je dit op een vlotte manier kan uitleggen, trek je sowieso de aandacht van jouw bezoeker, en kan je ze overtuigen. Vertel over wie je bent, maar vooral wie je bent binnen je bedrijf.

verhalenboetiek-33.jpg
verhalenboetiek-37.jpg

laat jezelf zien

Toon de ondernemer achter jouw product of dienst. Wat is tekst zonder een beeld! Tekst is belangrijk maar beelden spreken voor zich. Voeg professionele afbeeldingen toe, een goede foto van jezelf of jouw team is onmisbaar. Door jezelf te laten zien maak je connectie met je bezoekers.

ik kan je helpen met het opmaken van jouw verhaal

Hoe dan? Als fotograaf zoek ik naar de juiste beelden die jouw verhaal ondersteunen. Wees gerust, we gaan niet onvoorbereid op pad. Ik bezorg je eerst een vragenlijst waarmee ik je op weg help. Achteraf overlopen we jouw vragen. Tijdens deze sessie krijg ik een beter inzicht van wie jij bent en hoe we dit in beeld kunnen brengen. Ik help je dus niet enkel met beelden maar help je inzicht krijgen in jouw eigen zaak. Gelukkig is er ook nog zoiets als spontaan. Geen krampachtige geposeerde beelden maar gewoon, in je natuurlijke habitat. 

​Ben je ongerust dat je helemaal geen verhaal te vertellen hebt of dat het niemand interesseert? Iedereen heeft een eigen verhaal, jij dus ook! Ik kan je helpen om dit aan je klanten te tonen. 

verhalenboetiek-39.jpg

wat vinden anderen hiervan?

verhalenboetiek-42.jpg

Deze Over Mij pagina kwam tot stand met de charismatische hulp en vooral prachtige beelden van ambacht in beeld.

familiefotoshoot-72DPI.jpg

IZAAK & AMY

nortierverhuur.nl

Prachtige kwaliteitsbeelden na een "over ons" fotoshoot voor ons grondverzet bedrijf. Klasse fotografe die meedenkt en niet bang is te proberen. Ontzettend tevreden met het resultaat! Zeer professioneel. Absoluut een aanrader.

beeldstijl

Je bent mooi zoals je bent en zo wil ik je ook graag vastleggen. Niet te geposeerd maar ontspannen en ongedwongen.

waarom zou je voor mij kiezen

Jouw bezoekers willen niet enkel weten hoe jouw product wordt gemaakt maar ook door wie. Een eerste indruk is belangrijk, zeker als je net je eigen zaak begint. Ik denk mee na over hoe we jou, als ondernemer, het best in beeld brengen.

 

En... we gaan ons amuseren. Humor en plezier blijven de ultieme weg naar creativiteit; dus waarom hiervan geen gebruik maken. 

hoe ga ik te werk?

Voordat we beginnen met fotografie, onderzoeken we eerst wie jij bent als ondernemer. Wat je belangrijk vindt en wat jou zo uniek maakt. Om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke merk en hoe we dit met fotografie authentiek in beeld kunnen brengen heb ik een vragenlijst voor je waarmee ik je op weg help.

frietboetiek-20.jpg

Contacteer me vrijblijvend voor meer informatie

of om een fotoshoot in te plannen. 

LOGO zw_website_trans.png