top of page

Barista op Wielen - Zeeland

Dit is Dylan! De eigenaar en vormgever van dit leuke concept Barista op Wielen! Hij zocht een creatieve fotograaf die hem kon helpen met het vinden van de juiste stijl. Een fotograaf die creatieve aansturing kan en durft te geven. Hij wilde warme gezellige foto's. Want zoals hij zelf zegt "koffie is iets wat ons allen laat samenkomen en een ontspan momentje geeft." Zijn we hierin geslaagd?

Dylan is iemand die heel goed weet waar hij naartoe wil. Hij heeft zijn eigen brand tot in de puntje uitgewerkt en is heel begaan met zijn nieuwe ambacht. 

 

Wil jij Dylan, zijn TukTuk en heerlijke koffie op jouw evenement, beurs, bruiloft of congres? Vakkundig en vers bereid door een professionele Barista, Dylan dus. Meer info hierover, ga naar baristaopwielen.nl

WIL JIJ GRAAG JE EIGEN FOTOSHOOT?

Wij hebben een hele fijne samenwerking gehad. Ik had foto's nodig voor de opstart van mijn bedrijf en verder geen ervaring in fotoshoots. Ik werd vanaf het begin goed begeleid en meegenomen in het proces, samen kwamen we tot een mooi samenspel en daaruit zijn prachtige foto's ontstaan. Een dame met gevoel voor haar vak! Ik ben erg tevreden, wellicht tot in de nabije toekomst =)

Dylan   Zaakvoerder van Barista Op Wielen in Terneuzen.

Meer fotografie projecten vind je hier.
 

Plan jouw fotoshoot

bottom of page