top of page
Interieurfoto via weerspiegeling in spiegel

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Veelgestelde vragen bij het boeken van een fotoshoot. 

 • Zorg ik zelf voor figuranten?
  Ja, als je graag personen wilt hebben voor je fotoshoot, bijvoorbeeld om een gesprek in scène te zetten, dan zorg je zelf voor figuranten. Het zijn bekenden, dit zorgt voor een ontspannen sfeer en dit zie je terug op foto.
 • Kan ik snel een fotoshoot bij jou inplannen?
  Ik doe mijn best om ruimte in mijn agenda vrij te houden, zodat er genoeg flexibiliteit is om nieuwe fotoshoots in te plannen. Je hoeft geen maanden te wachten op je foto's. Neem contact met me op en we zullen samen kijken naar de beschikbare data en tijden die voor jou werken.
 • Wie is de persoon die mij komt fotograferen?
  Ik ben Sirri. Een gevoelsmens, maker van visueel schoon, lekker eten en gezelligheid. Ik hou van schoonheid en ken het belang van een visueel sterk merk. ​Ik neem mijn zaak serieus, mezelf met een grove korrel zout. Ik kan motiveren, ben enthousiast en het liefst wil ik dat ook jij tevreden bent zodat je met trots naar je onderneming kijkt, want dan wordt ondernemer pas echt leuk. Wil je graag meer lezen over mij?
 • Hoeveel kost een fotoshoot?
  Als je interesse hebt in een fotoshoot, nodig ik je uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen, zodat we jouw behoeften en verwachtingen kunnen bespreken. De kosten van een fotoshoot variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van de shoot, het aantal gewenste foto's, eventuele extra locaties en diensten. Op basis daarvan kan ik een offerte op maat maken die aansluit bij jouw specifieke wensen en situatie
 • Hoe lang duurt het voordat de foto's klaar zijn?
  Gewoonlijk worden de foto's binnen 10 dagen na de fotoshoot zichtbaar in een online fotogalerij. Zodra de betaling is voltooid, ontvang je alle foto's via WeTransfer. Je ontvangt een e-mail met een downloadlink, zodat je de foto's gemakkelijk kunt downloaden en gebruiken. Ik ben zelf een koe-bij-de-horens- type, ik streef ernaar om de foto's zo snel mogelijk voor je klaar te maken, zodat je snel kan genieten van de resultaten en verder kan.
 • Fotografeer je enkel voor ondernemers?
  Klopt! Zeer leuk om met andere ondernemers samen te werken. Ik fotografeer voor ondernemers die houden van schoonheid. Jij kent het belang van een visueel sterk merk. Je neemt je zaak serieus, jezelf met een korrel zout. Je bent creatief in wat je doet of denkt. Je bent een maker, een bedenker, een gevoelsmens. Je bent een doener, het liefst wil je zo snel mogelijk vooruit.
 • Ik beoefen geen ambacht, kan ik toch bij jou terecht?
  Ja hoor. Bij AMBACHT IN BEELD draait alles om beleving en uitstraling. Of je nu een vakbekwame ambachtsman bent die zijn vakmanschap wil tonen, een creatieve geest met een uniek product, of een vastgoedmakelaar die zijn eigendommen op een unieke manier wil tonen, we brengen jouw verhaal in beeld.
 • Hoe boek ik een fotoshoot?
  Om een fotoshoot te boeken, heb je verschillende opties: Bel. Je kunt telefonisch contact met mij opnemen. Ik sta klaar om je vragen te beantwoorden en de details van de fotoshoot te bespreken. E-mail. Vertel kort waarvoor je de foto's nodig hebt. WhatsApp. Je kunt mij vrijblijvend een WhatsApp-bericht sturen. Vertel ook hier kort waarvoor je de foto's nodig hebt. Van zodra ik een bericht van jou heb mogen ontvangen neem ik zo snel als mogelijk telefonisch contact met je op, dit praat makkelijker. We bespreken jouw gewenste resultaat en wat ik voor je kan betekenen. Als we beiden enthousiast zijn, prikken we een geschikte datum en tijd om jouw fotoshoot in te plannen. Enthousiast geworden? Wat houdt jou nog tegen?
 • Het is mijn eerste fotoshoot
  Eerste fotoshoot, beetje ongemakkelijk? Wees gerust, je bent niet de enige. Een fotoshoot is voor de meesten onder ons ongemakkelijk. Als fotograaf doe ik er alles aan om een comfortabele en ontspannen sfeer te creëren tijdens de fotoshoot. Ik zal je aanwijzingen geven en je helpen je op je gemak te voelen. We beginnen rustig zodat je aan mij en de camera kan wennen. Ik beloof je dat het leuk gaat worden. Zodra je eenmaal in de flow zit, zul je zien dat je je steeds meer op je gemak voelt en dat je natuurlijke uitstraling naar voren komt. Dus ontspan, geniet en we maken er samen een leuke fotoshoot van.
 • Moet ik vooraf een aanbetaling doen om mijn fotoshoot te reserveren?
  Dat is niet nodig. Als de foto’s klaar zijn, ontvang je een persoonlijke link naar je eigen fotogalerij. Hier kun je een voorproefje krijgen van de foto's en ze bekijken. Houd er rekening mee dat de foto's een watermerk bevatten totdat de factuur is voldaan. Zodra de volledige betaling is voltooid, ontvangen je alle foto's zonder watermerk via WeTransfer in je mailbox.
 • Kan ik mijn fotoshoot datum wijzigen als er iets tussenkomt?
  Murphy kan altijd om de hoek komen kijken. Is er een reden dat we de fotoshoot niet kunnen laten doorgaan op de afgesproken datum, neem dan zo snel mogelijk contact op met mij zodat we een nieuwe afspraak kunnen inplannen. Omgekeerd geldt dit ook.
 • Welke fotoshoots heb je allemaal?
  Je kan bij mij terecht voor allerlei soorten creatieve bedrijfsfotografie. Foto's met karakter die jouw creativiteit, bedrijf of vastgoed stijlvol in beeld brengen. Hier zijn enkele voorbeelden van fotoshoots die ik aanbied: Websitefotografie. Professionele foto's die je website versterken en je merkidentiteit weerspiegelen. Beeldbankfotografie. Met je eigen persoonlijke beeldbank heb je een MIX van beelden van jouw ambacht, jouw bedrijf en jij als ondernemer. Social media fotoshoot. Gericht op het creëren van aantrekkelijke beelden voor je sociale media kanalen. Geen opgejaagd gevoel meer, vanaf nu weet je wat posten op je Instagram, Facebook of LinkedIn profiel. Interieurfotografie. Prachtige foto's die de juiste sfeer en uitstraling van je interieur vastleggen, ideaal voor hotels, restaurants, winkels en meer. Vastgoedfotografie. Professionele foto's die de beste kenmerken en details van vastgoedobjecten benadrukken, perfect voor makelaars en vastgoedbedrijven. Portretfotografie. Individuele portretten die je persoonlijkheid en professionaliteit laten zien. Jouw ambacht in beeld. Een fotoshoot die specifiek gericht is op het vastleggen van jouw ambacht, vakmanschap en unieke talenten. Architectuurfotografie. Bij architectuurfotografie draait alles om lijnen en strakke composities. Iets anders in gedachten? Laat je niet tegenhouden het met mij te bespreken. Bekijk alle mogelijkheden hier.
 • Kan ik zelf mijn favoriete foto's kiezen?
  Ja, dit kan! AMBACHT IN BEELD heeft een handige online galerij waarmee je al je foto's kunt bekijken en je favorieten kunt kiezen. Je kiest al je favoriete foto's uit en duidt ze aan door op het ‘hartje’ te klikken. Als je hiermee klaar bent kan je deze lijst met mij delen, zo weet ik welke foto's je graag wil. Zodra ik je favorieten heb ontvangen selecteer ik de juiste foto’s uit en stuur ik ze naar jou door.
 • Hoe worden foto's aangeleverd?
  Jouw foto’s worden digitaal aangeleverd in hoge resolutie als een JPG bestand. Je kan ze desgewenst laten afdrukken of gebruiken voor website en sociale media platformen.
 • Hoelang duurt een fotoshoot?
  Foto's voor op je website, of om regelmatig te posten op je sociale media of om je vastgoed te verkopen? De duur van een fotosessie hangt af van jouw wensen, wat je graag in beeld wil hebben. Over het algemeen kunnen we veel bereiken in drie uur.
 • Help! Ik ben niet fotogeniek
  Dat hoor ik regelmatig :) En ik begrijp het helemaal. Veel mensen beschouwen zichzelf niet als fotogeniek, maar dit betekent niet dat je er niet goed kan uitzien op foto. Wat we zelf zien op foto, is onze eigen perceptie. Andere mensen zien jouw anders. Het klinkt wat 'wollig', maar schoonheid is subjectief en iedereen is uniek. Wat voor de één misschien niet fotogeniek lijkt, kan voor een ander juist heel aantrekkelijk zijn. Laat je foto’s maar eens aan anderen zien, zij gaan niet naar jouw rimpeltje kijken of je blouse die een beetje gekreukt is. Zij zien naar wat jij uitstraalt. Fotogeniek zijn is eigenlijk een kwestie van uitstraling. We brengen jouw persoonlijkheid in beeld. Je zult versteld staan van de foto's die we samen kunnen maken, het gaat leuk worden, je zal zien.

Een vraag?

Heb je een vraag die je niet kan terugvinden in deze lijst?Aarzel niet om contact met me op te nemen. 

Vrouw die vanuit haar stoel boekje leest

Sirri is een übersympathieke dame en al even professioneel. Ze voelt op slag aan als een jarenlange vriend, begrijpt meteen waar je naartoe wil en waar je voor staat en zet dat alles om in prachtige en sprekende beelden. Mijn prille bedrijf wordt magnifiek zichtbaar en begrijpbaar dankzij haar beelden. Zo content van.

Meer fotografie projecten vind je hier.
 

bottom of page