top of page

FAMILIE FOTOSHOOT

LOGO zeeuwse fotograaf_Tekengebied 1.png

EEN INITIATIEF VAN AMBACHT IN BEELD

Familie fotoshoot

Hallo, ik ben Sirri. Met de Zeeuwse Fotograaf richt ik me tijdens de zomermaanden op het vastleggen van onvergetelijke momenten. Want wat vliegt de tijd! Enfin, zo ervaar ik het toch. Hoe is dat voor jou? Alles om ons heen groeit en bloeit. Een jaar is zo weer voorbij. Gelukkig kunnen we de tijd toch even doen stil staan; door mooie momenten, mooie mensen, mooie herinneringen vast te leggen op foto voor altijd.

Sirir - zelfportret-1_edited_edited.jpg

Familie- of gezinsfotoshoot

Van foto's die er te geposeerd uitzien word je ongemakkelijk. En als het goed is mogen ze schoonheidsfoutjes bezitten; jij wil échte foto's met karakter waar beweging en soms wat chaos in zit. Levendige foto's die er natuurlijk uitzien ook al zetten we soms iets in scéne. Als jij hier naar op zoek bent dan zijn we een match.

Kleur of zwart wit

Eerlijk is eerlijk, van portretfotografie in zwart wit maakt mijn hart een extra sprongetje. Maar of je nu voor kleur of zwart wit fotografie kiest we gaan ons amuseren. Humor en plezier zorgen voor de nodige creativiteit en ontspanning.

Openlucht fotoshoot

Fotografie in openlucht stimuleert ons oerbrein en haalt onze wilde kant naar boven. Tussen de bomen, op zandkorrels of in de duinen? Eigenlijk kan je elke dag in openlucht fotograferen, zolang het niet regent heeft elk type weerbericht zijn charme.

Wat kost een shoot?

Een fotoshoot waarbij we tot een uur fotograferen op één locatie. Je hebt keuze uit 3 verschillende fotoshoots. De tarieven verschillen volgens het aantal gekozen foto's en personen. Zo geldt er een ander tarief voor een gezinsfotoshoot (tot 6 personen) als een familie- of vrienden fotoshoot (vanaf 7 personen). Het voordeel is dat je nu nog niet hoeft te beslissen, dit kan ook achteraf wanneer je de foto's te zien krijgt. We zorgen voor voldoende variatie aan beelden.  

LUXE FOTOSHOOT

Fotoshoot 1 uur op locatie

+40 geselecteerde digitale foto's

495,- incl.btw.

gezin tot 6 personen

545,- incl.btw.

familie vanaf 7 personen

 

 595,- incl.btw.

Groepen +15 personen. Hier nemen we langer de tijd en het aantal foto's ligt ook hoger

PROFESSIONELE FOTOSHOOT

Fotoshoot 1 uur op locatie

30 onvergetelijke digitale foto's

445,- incl.btw.

PREMIUM FOTOSHOOT

Fotoshoot 1 uur op locatie

20 onvergetelijke digitale foto's

395,- incl.btw.

WAT ZIT ER IN ELKE SHOOT INBEGREPEN?

Mijn enthousiasme, mijn kunde;</