top of page

FAMILIE FOTOSHOOT

LOGO zeeuwse fotograaf_Tekengebied 1.png

EEN INITIATIEF VAN AMBACHT IN BEELD

Familie fotoshoot

Hallo, ik ben Sirri. Met de Zeeuwse Fotograaf richt ik me tijdens de zomermaanden op het vastleggen van onvergetelijke momenten. Want wat vliegt de tijd! Enfin, zo ervaar ik het toch. Hoe is dat voor jou? Alles om ons heen groeit en bloeit. Een jaar is zo weer voorbij. Gelukkig kunnen we de tijd toch even doen stil staan; door mooie momenten, mooie mensen, mooie herinneringen vast te leggen op foto voor altijd.

Sirir - zelfportret-1_edited_edited.jpg

Familie- of gezinsfotoshoot

Van foto's die er te geposeerd uitzien word je ongemakkelijk. En als het goed is mogen ze schoonheidsfoutjes bezitten; jij wil échte foto's met karakter waar beweging en soms wat chaos in zit. Levendige foto's die er natuurlijk uitzien ook al zetten we soms iets in scéne. Als jij hier naar op zoek bent dan zijn we een match.

Kleur of zwart wit

Eerlijk is eerlijk, van portretfotografie in zwart wit maakt mijn hart een extra sprongetje. Maar of je nu voor kleur of zwart wit fotografie kiest we gaan ons amuseren. Humor en plezier zorgen voor de nodige creativiteit en ontspanning.

Openlucht fotoshoot

Fotografie in openlucht stimuleert ons oerbrein en haalt onze wilde kant naar boven. Tussen de bomen, op zandkorrels of in de duinen? Eigenlijk kan je elke dag in openlucht fotograferen, zolang het niet regent heeft elk type weerbericht zijn charme.

Wat kost een shoot?

Een fotoshoot waarbij we tot een uur fotograferen op één locatie. Je hebt keuze uit 3 verschillende fotoshoots. De tarieven verschillen volgens het aantal gekozen foto's en personen. Zo geldt er een ander tarief voor een gezinsfotoshoot (tot 6 personen) als een familie- of vrienden fotoshoot (vanaf 7 personen). Het voordeel is dat je nu nog niet hoeft te beslissen, dit kan ook achteraf wanneer je de foto's te zien krijgt. We zorgen voor voldoende variatie aan beelden.  

LUXE FOTOSHOOT

Fotoshoot 1 uur op locatie

+40 geselecteerde digitale foto's

495,- incl.btw.

gezin tot 6 personen

545,- incl.btw.

familie vanaf 7 personen

 

 595,- incl.btw.

Groepen +15 personen. Hier nemen we langer de tijd en het aantal foto's ligt ook hoger

PROFESSIONELE FOTOSHOOT

Fotoshoot 1 uur op locatie

30 onvergetelijke digitale foto's

445,- incl.btw.

PREMIUM FOTOSHOOT

Fotoshoot 1 uur op locatie

20 onvergetelijke digitale foto's

395,- incl.btw.

WAT ZIT ER IN ELKE SHOOT INBEGREPEN?

Mijn enthousiasme, mijn kunde;

1 uur reistijd en kosten inbegrepen;

Zorgvuldige selectie en bewerking van alle foto's;

Je kiest je favoriete foto's uit een mooie online fotogalerij;

Jouw foto's worden digitaal verstuurd via WeTransfer.

EXTRA INFO

Tarieven op deze pagina zijn inclusief btw.
Eventuele tolkosten zijn niet inbegrepen. Vertrek vanuit Biervliet (NL).
Wanneer de totale reistijd +1 uur bedraagt wordt er 65,- incl. btw. in rekening gebracht.

VOLG DE ZEEUWSE FOTOGRAAF VIA INSTAGRAM VOOR MEER FOTO'S!

INSTAGRAM.png

Resultaat

Na een fotoshoot selecteer ik voor jou de foto's zorgvuldig uit, bewerk ze en zet ze om naar het juiste bestand. Ik stuur de foto's binnen een week door via een mooie online galerij waar je jouw mooiste foto's te zien krijgt. Hier kies je zelf je favoriete foto's uit. Afhankelijk van je aantal favorieten weet ik welke fotoshoot je neemt. Ik verstuur je een link waar je direct het juiste bedrag kan overmaken. Van zodra dit is overgeschreven stuur ik je de door jouw gekozen foto's digitaal door via WeTransfer in hoge resolutie zodat je deze kan laten afdrukken mocht je eventueel een foto willen uitvergroten.

Enthousiast geworden? Ik heb er ook zin in! Vul het contactformulier onderaan in en ik bel je op om kennis te maken. Nadat we een datum hebben geboekt stuur ik nog wat handige tips voor de fotoshoot naar je toe. Tot binnenkort!

Groet Sirri

SPONTANE REACTIES

"Heel blij met de leuke foto's! Bedankt ook voor de shoot en jouw enthousiasme! Hartelijke groet en hoop dat je nog vele mensen blij kunt maken met je werk! Alle goeds!"

MARISKA

Sophia 5 jaar-11.jpg
Contact : familie fotoshoot

Enthousiast geworden? Vul onderstaand contactformulier in en vermeldt waar je de foto's graag wil maken, wanneer en met hoeveel personen je bent.