top of page

FAMILIE FOTOSHOOT

LOGO zeeuwse fotograaf_Tekengebied 1.png

EEN INITIATIEF VAN AMBACHT IN BEELD

Familie fotoshoot

Hallo, ik ben Sirri. Met de Zeeuwse Fotograaf richt ik me tijdens de zomermaanden op het vastleggen van onvergetelijke momenten. Want wat vliegt de tijd! Enfin, zo ervaar ik het toch. Hoe is dat voor jou? Alles om ons heen groeit en bloeit. Een jaar is zo weer voorbij. Gelukkig kunnen we de tijd toch even doen stil staan; door mooie momenten, mooie mensen, mooie herinneringen vast te leggen op foto voor altijd.

Sirir - zelfportret-1_edited_edited.jpg

Familie- of gezinsfotoshoot

Van foto's die er te geposeerd uitzien word je ongemakkelijk. En als het goed is mogen ze schoonheidsfoutjes bezitten; jij wil échte foto's met karakter waar beweging en soms wat chaos in zit. Levendige foto's die er natuurlijk uitzien ook al zetten we soms iets in scéne. Als jij hier naar op zoek bent dan zijn we een match.

Kleur of zwart wit

Eerlijk is eerlijk, van portretfotografie in zwart wit maakt mijn hart een extra sprongetje. Maar of je nu voor kleur of zwart wit fotografie kiest we gaan ons amuseren. Humor en plezier zorgen voor de nodige creativiteit en ontspanning.

Openlucht fotoshoot

Fotografie in openlucht stimuleert ons oerbrein en haalt onze wilde kant naar boven. Tussen de bomen, op zandkorrels of in de duinen? Eigenlijk kan je elke dag in openlucht fotograferen, zolang het niet regent heeft elk type weerbericht zijn charme.

Tarief gezinshoot

Geniet van een uur durende fotoshoot op een locatie naar wens. Je hebt de keuze uit 3 verschillende pakketten. Tarieven variëren op basis van het aantal gekozen foto's. In het Luxe Fotoshoot pakket ontvang je alle geselecteerde foto's, tarieven verschillen hier per aantal personen vanwege meer foto's bij meerdere personen. Fotograferen van groepen tot 15 personen mogelijk. Geen stress over het kiezen van het juiste pakket - maak je keuze achteraf wanneer je de foto's bekijkt. We garanderen een gevarieerde selectie aan prachtige beelden.