top of page

SOCIAL MEDIAFOTOGRAFIE

FOTO'S VOOR SOCIAL MEDIA

Mensen herinneren zich een foto meer dan woorden. Het is dikwijls het eerste wat ze van jouw bedrijf zien op sociale media. Goed beeldmateriaal zorgt voor vertrouwen en beïnvloedt sterk hoe mensen jouw bedrijf waarnemen. Wat je visueel uitstraalt heeft een enorme impact op hoe mensen jouw bedrijf ervaren. Met social mediafotografie maken we aantrekkelijke foto’s die opvallen op het drukbezochte sociale media netwerk. Een foto is - in dit geval - jouw vitrine, waarmee je de aandacht trekt, en mensen naar jouw online winkel wil lokken.

SOCIAL MEDIAFOTOGRAFIE

Bij sociale media fotografie, ook bekend als content fotografie, maken we beeldmateriaal dat perfect past bij jouw Instagram, Facebook en LinkedIn profielen. Deze beeldbank zorgt voor een constante stroom van foto's, zodat je regelmatig kunt blijven posten. Het beeldmateriaal versterkt je merkimago en zorgt niet alleen voor jouw plezier, maar ook voor dat van je volgers. Het resultaat? Aantrekkelijke foto's waar je trots op bent, die een goede eerste indruk maken en je motiveren om door te gaan. Sociale media fotografie wordt vaak samen geboekt met website fotografie. We creëren een persoonlijke fotobeeldbank met een mix van beelden van jouw bedrijf, producten, diensten en personeel. Wil jij graag nieuw beeldmateriaal? Plan dan vandaag nog jouw sociale media fotoshoot in.

Boek jouw 
fotoshoot

Een beeldbankfotoshoot voor het Strandhotel in Cadzand-Bad, met veel verschillende foto's van diverse settings. De foto's moeten een warme uitstraling hebben die past bij de huisstijl van het hotel. Een mix van beelden, waaronder foodfotografie en ontspannen portretten, foto's van het interieur en de receptie in actie. Het hotel komt herkenbaar in beeld en het menselijke aspect, de sfeer en gezelligheid moeten goed worden vastgelegd. Aangezien het Strandhotel regelmatig op sociale media post, is voldoende beeldmateriaal essentieel. De foto's moeten zich onderscheiden van die van andere restaurants en hotels.

Voor het Strandhotel - Cadzand-Bad

bottom of page