top of page

VASTGOEDFOTOGRAFIE

VASTGOEDFOTOGRAFIE

Of je nu een woning wilt verkopen of een vakantiehuis wilt verhuren, het eerste wat kopers van jouw woning te zien krijgen, zijn foto's. We worden overspoeld met vastgoedfoto's, net daarom is het cruciaal om op te vallen met aantrekkelijke fotografie. Zeker wanneer er meerdere woningen van dezelfde prijsklasse beschikbaar zijn is het belangrijk om er tussenuit te springen door een ander soort foto’s te gebruiken. Vastgoedfotografie draait niet alleen om ruimte maar om de sfeer en beleving van de woning. Foto's die verleiden en het menselijk brein prikkelen, geïnteresseerden willen niet alleen begrijpen hoe de woning in elkaar zit, maar zich ook kunnen voorstellen hoe het is om er te wonen.

WONINGFOTOGRAFIE

Op immosites zijn de eerste zes foto's doorslaggevend om de interesse van potentiële kopers te wekken en contact met je op te nemen. Emoties spelen een grote rol bij elke beslissing die we nemen, ook bij vastgoed. De juiste foto’s kunnen het enthousiasme en het verlangen naar een woning aanwakkeren, het "daar wil ik wonen"-gevoel, waardoor mensen worden verleid om verdere stappen te zetten richting aankoop. Mensen komen soms van ver, een aantrekkelijke vastgoedpresentatie kan mensen overtuigen de reis naar jouw woning te maken. Foto's die verleiden en de pluspunten van de woning benadrukken. Voor een complete presentatie kunnen we jouw woningfotografie combineren met omgevingsfoto's. Benieuwd hoe we jouw woning in beeld brengen? Neem contact op.

Boek jouw 
fotoshoot

"Ik investeer altijd in professionele (vastgoed)fotografen om mijn portfolio tot leven te brengen. Aangezien potentiële kopers van recreatiewoningen in het luxere segment vaak van ver komen, is een overtuigende online presentatie essentieel om Nederlandse, Vlaamse of Duitse kopers naar Cadzand te lokken. Je maakt de reis tenslotte pas, als de woning een echte kansmaker is. Er staan meerdere woningen te koop met dezelfde prijsrange. Ik wil dat die van ons er tussenuit springt door ander soort foto’s te gebruiken. Voor gespecialiseerd werk schakel ik graag een professional in zoals Sirri Bosmans van Ambacht in Beeld."

Vastgoedmakelaar Marilein Harpe I Verhage & Lemahieu

bottom of page