top of page

BOSSI - KITE & WING REPAIR

Logo K&W.scherm_LOGO VOLLE KLEUR.png

KLEURENPALET

Je raadt het al, deze kleuren zijn gebaseerd op zand en water. De 2 favoriete kleuren van een kiter.

IMG-20201122-WA0055.jpg

Dames & heren, mag ik jullie voorstellen aan deze nieuwe ondernemer, Bossi!

Het begon als een hobby, maar nu zorgt hij ervoor dat ook andere kite- en wingsurfvrienden snel terug het water opkunnen. Als ik mijn broer zie, gaat het maar over één ding: is er genoeg wind?

Vandaag gaat het ook over welk type draad hij gebruikt bij welk type herstelling. Dat hij er passioneel mee bezig is, is zacht uitgedrukt. Hij werkt zich uit de naad voor zijn klanten. Eigenlijk zijn het vrienden, want iedereen met een kite, is een vriend.

LOGO

Voor 'Bossi Kite & Wing repair' hebben we samen dit logo ontworpen. Bossi had een goed beeld voor ogen welke kleuren er in het logo moesten terugkomen. Liefst een rond logo, stijlvol en mooi van eenvoud. Een logo dat duidelijk aangeeft waar hij als ondernemer voor staat. 

 

De naad in het logo verwerkt heb ik gebruikt als belangrijk herkenbaar element voor de reparaties die hij uitvoert. Het subtiele golfje maakt het geheel af.

Logo K&W.scherm_LOGO VOLLE KLEUR.png
vertical-business-card-template-lying-on

NAAMKAARTJES

Stijlvol, elegant.

coffee-cup-mockup-featuring-business-car
IMG-20201122-WA0030.jpg
IMG-20201122-WA0055.jpg
IMG-20210421-WA0005.jpg
IMG-20201020-WA0016.jpg

Wauw! Zo blij met mijn nieuwe logo !
Sterk logo en duidelijk, prijs/kwaliteit TOP, zeer transparante samenwerking...bedankt Ambacht In Beeld 👍. Ik ga je zeker nog nodig hebben in de toekomst.

Wil jij jouw merk omzetten in een logo of huisstijl?

bottom of page