top of page

GLASATELIER IN BEELD

André, meester in ambacht van Tatteljee, het glasatelier in Bergen op Zoom. Ze zijn experts in hun vak. Van schets tot plaatsing werken ze samen met hun klanten om ideeën tot leven te brengen. Hun ambachtelijke proces omvat het smelten van glas, waarbij ze experimenteren met verschillende vormen en texturen. Daarnaast bieden ze zorgvuldige reparaties van glas-in-lood, van kleine scheuren tot volledige ruiten, met de juiste kleuren en glassoorten uit hun uitgebreide collectie in het atelier.

AMBACHTFOTOGRAFIE

Marit, dochter van André, een glazenier in Bergen Op Zoom, contacteerde me voor hun nieuwe website. Ze zochten prachtige beelden voor hun nieuwe website, social media kanalen en andere marketingmateriaal, zoals visitekaartjes, brochures en flyers voor beurzen. Een fotograaf kiezen kost veel energie zei ze. Toen ik vroeg wat ze belangrijk vond in een fotograaf, benadrukte ze het belang van een goede klik, maar het moet niet enkel gezellig zijn maar ook inhoudelijk. Ze wil tenslotte iets krijgen waarmee ze geholpen wordt in combinatie met de juiste persoon. Blij dat ik hen mocht helpen hun ambacht vast te leggen. Alles heeft met beleving en uitstraling te maken. Fotografie is meer dan ooit belangrijk in de beleving van je merk. Ben jij ook trots op jouw ambacht? Laten we jouw eigen ambachtsfotoshoot plannen!

Graag meer weten over deze ondernemer?

Boek jouw 
fotoshoot

Betonnen muur

Als je prachtige foto’s wenst van ambachtelijke processen of producten door een kundige en professionele fotograaf, dan ben je bij Sirri aan het goede adres! Prettig in de omgang en geen verzoek is te gek. We zouden haar zo weer vragen!

Marit | Glasatelier Tatteljee in Bergen op Zoom

bottom of page