top of page

Interieurfotografie

Boek nu jouw 
fotoshoot

INTERIEURSPECIALIST IN BEELD

BLOM Interieurs zijn meesters in projectinrichting. Ze verkopen geen gewone interieurs, maar een onvergetelijke beleving. Een groot familiebedrijf in Sneek, Noord-Nederland, staan bekend om hun uitgebreide werk in diverse sectoren. Voor Blom Interieurs is inrichten meer dan alleen meubels plaatsen; het draait om het creëren van de juiste sfeerbeleving, waar kwaliteit en functionaliteit centraal staan.

INTERIEURFOTOGRAFIE

BLOM Interieurs koos voor een rebranding voor een nieuwe look & feel,waarbij een andere fotografiestijl noodzakelijk is. Na een zoektocht naar een geschikte fotograaf vonden ze op mijn website precies de fotografiestijl die ze zochten. Ze wilden geen standaard interieurfoto's, maar foto's die de verbeelding prikkelen en nieuwsgierigheid opwekken - verhalende foto's. Vol enthousiasme ging ik op pad. De foto's werden doorgestuurd en de volgende dag belde Bente, de Creatieve Content Marketeer van BLOM Interieurs, me persoonlijk op om me te bedanken. "Wat zijn we mega enthousiast! De directie kreeg kippenvel bij het zien van de foto's.” Dankjewel BLOM Interieurs voor deze geweldige kans om jullie unieke visie in beeld te brengen. Ik kijk ernaar uit om binnenkort meer prachtige projecten van jullie vast te leggen en anderen te inspireren met de schoonheid van jullie interieurcreaties. AMBACHT IN BEELD fotografie draait om sfeer & beleving. Wil jij ook een belevingsfotoshoot voor jouw merk?

Plan nu jouw 
fotoshoot

Betonnen muur

"Al een ruime tijd waren wij op zoek naar een fotograaf die niet alleen ons interieur in beeld kan brengen, maar ook het verhaal daarachter kan vertellen. We zagen meteen dat Sirri een ware kunstenares is die precies begreep wat we bedoelden. Het is bewonderenswaardig hoe ze ons interieurconcept, waar we jarenlang hard aan hebben gewerkt, zo prachtig tot leven heeft weten te brengen. Elk detail klopt en er is een perfecte balans. We hebben enorm veel bewondering voor haar werk en kijken uit naar meer samenwerkingen in de toekomst!"

Bente  |  Blom Interieurs

bottom of page