top of page

KETCHUPMAKER IN BEELD

Patrick & Lineke runnen samen De Ketchupfabriek in Graauw. Authentieke handgemaakte tomatenketchup van 2e keus tomaten om voedselverspilling tegen te gaan. Tomaten die even lekker smaken met een hoekje af. Hij maakt de ketchup, zij zorgt voor het jasje van het flesje en de boekhouding. Ik was al fan van de ketchup, en nu nog meer. Ik heb veel bewondering voor hoe ze dit aanpakken. Het bewust lokaal ondernemen, het zelf maken, dit spreekt mij enorm aan. De manier waarop ze leven, de eenvoud die hen siert, bewust klein blijven op een grootse manier. Wil jij vanaf nu genieten van een tomatensaus zonder bewaarmiddelen met verse lokale tomaten, er is maar één adres: de ketchupfabriek!

AMBACHTFOTOGRAFIE

De Ketchupfabriek is synoniem aan ambacht. Hier gebeurt vrijwel alles met de hand: van het selecteren van de tomaten tot het mengen en bottelen van de ketchup, zelfs het aanbrengen van de etiketten op de flesjes gebeurt met de hand. De Ketchupfabriek straalt authenticiteit uit in alles wat ze doen. Dit moesten we vastleggen! Ben jij ook trots op jouw ambacht? Laten we jouw eigen ambachtsfotoshoot plannen!

Graag meer weten over deze ondernemer?

Boek jouw 
fotoshoot

Betonnen muur

Sirri is een ervaren fotograaf die, in goed overleg met de opdrachtgever, prachtig werk maakt. Eén aanrader als je op zoek bent naar mooie foto's voor je bedrijf.

Patrick Keizer | De Ketchupfabriek in Graauw

bottom of page