top of page
Sirir - zelfportret-1_edited_edited.jpg

FOTOGRAAF EN
GRAFISCH VORMGEVER

WIE BEN IK

Ik ben Sirri. Een gevoelsmens. Maker van visueel schoon, lekker eten en gezelligheid. Ik hou van schoonheid en ken het belang van een visueel sterk merk. 

Ik neem mijn zaak serieus (zie foto :), mezelf met een grove korrel zout. Ik kan motiveren, ben enthousiast en het liefst van al wil ik dat ook jij tevreden bent, zodat je met trots naar je onderneming kijkt, want dan wordt ondernemen pas echt leuk.

portret Sirri-1_edited.jpg
STEMA-17.jpg

FOTOGRAFIE EN GRAFISCH WERK

De juiste fotograaf of vormgever kiezen om jouw merkbeleving goed te doen uitstralen kost tijd en energie. Je wil niet iemand waarmee je enkel plezier kan maken, je wil foto's of grafisch werk waarmee je geholpen wordt. Die jouw merk visueel versterken zodat klanten vertrouwen in je krijgen en bij jou willen kopen.

WIE BEN JIJ

Je houdt van schoonheid. Je bent creatief in wat je doet of denkt. Je bent een maker, een bedenker, een gevoelsmens. Je neemt je zaak serieus en jezelf met een korrel zout.

Je hart maakt een sprongetje van sober, minimalistisch, elegant grafisch werk. Creatieve warme fotografie doet je bloed sneller stromen. Je kent het belang van een visueel sterk merk. Je bent een doener; je wil vooruit en liefst zo snel mogelijk. 

ambacht in beeld fotografie
zw.jpg

FOTOGRAFIE

Voor jou mag het creatief zijn. Kwalitatieve foto’s die een zekere "artistieke" uitstraling hebben. Niet te geposeerd, iets luchtiger?

Zenuwachtig? Ik stel je op je gemak zodat je jezelf herkent op foto en we maken plezier; humor blijft de ultieme weg naar creativiteit dus we maken hier gebruik van.

GRAFISCH WERK

Net zoals fotografie draait drukwerk om emotie. Het gaat over een gevoel dat je klanten krijgen wanneer ze voor de eerste keer in contact komen met je bedrijf. Je wil hun aandacht trekken, je wil dat ze emotioneel geraakt worden, want als we emotioneel geraakt worden gebeuren er de mooiste dingen. 

3 luik spruit_edited.jpg
ketchupfabriek-20.jpg

AMBACHT IN BEELD

Heeft alles met sfeer en beleving te maken. Er zijn zoveel zaken van je bedrijf die een professionele indruk verdienen, dan kan je maar beter stijlvol overkomen. 

“Iets moeilijk maken is makkelijk,
iets makkelijk maken is moeilijk."

Sirri 

CONTACTPAGINA FOOTER
DSC_6738.jpg

STUKJE GESCHIEDENIS

Ik ben Sirri, als Belgische in 2019 samen met vriend en rosse kater de grens overgestoken naar het beloofde Zeeuws-Vlaanderen. Ergens wonen waar het altijd vakantie is, dat was het doel. Het is hier prachtig. Rondlopen op blote voeten, met mijn handen in de potgrond. Op zoek naar rust, ik heb wel altijd mezelf bij. Ik ben niet honkvast, overal waar ik heb gewoond dacht ik aan een volgende stap. Maar hier, op dit mooie plekje in Zeeuw-Vlaanderen, blijven we heel lang. 

 

Wil je graag meer weten over hoe ik te werk ga en met wie ik allemaal samenwerk? Volg me op instagram.

bottom of page