top of page

THERAPEUT IN BEELD

Dit is Sophie, transformatie therapeut, en niet zomaar één. Ze helpt iedereen die vastloopt in het leven en weer in beweging wil komen, maar ook degenen die verlangen naar spirituele groei en bewustzijnsontwikkeling. Sophie helpt je om weer los te komen uit je hoofd en weer echt te voelen, voelen wie je bent en contact te maken met jezelf en de bron.

FOTO'S VOOR WEBSITE

Als ondernemers groeien we voortdurend, en soms vraagt dat om nieuwe beelden die beter passen bij wie we vandaag zijn. Voor Sophie betekende dit een dringende behoefte aan nieuwe foto's op haar bestaande website, om zo meer van haar huidige zelf te laten zien. Ze wilde graag mystieke foto's met veel aarde om haar heen. Toen ik haar vroeg: 'In de duinen of in het bos?' was het antwoord meteen duidelijk: 'In het bos natuurlijk.' Sophie, een ware natuurmens, voelt zich het meest levendig in de vrije natuur - net zoals ik. Dus het was vanzelfsprekend dat we de fotoshoot buiten zouden houden. De foto's die we hebben gemaakt, weerspiegelen haar authentieke en vrijgevochten geest, evenals haar diepe verbondenheid met het buitenleven. Ben jij klaar voor jouw "bosbabe" fotoshoot?

Graag meer weten over deze ondernemer?

Boek jouw 
fotoshoot

Betonnen muur

"Lieve Sirri, ik kan gewoon niet kiezen ze zijn zo prachtig. Wat jij doet is kunst maken door het oog van de camera, wow! Wat was het een heerlijke tijd in het bos waar ik me zo thuis voel. De bomen, de magie die jij zo treffend hebt weergegeven."

Sophie Pothoven

bottom of page