Hallo, ik ben Sirri.

 

Ervaren fotograaf, startende ondernemer, maker van 'ambacht in beeld'. Bedrijfsfotografie voor ondernemers die vanuit een ambacht werken.

 

Ik heb een onverklaarbare aantrekkingskracht en bewondering voor mensen die vanuit een ambacht werken. 

1 profielfoto.jpg
Mr.&Mrs.Goudsmid-50.jpg

Ode aan de ambacht

Ik zie het als mijn missie om de ambacht niet verloren te laten gaan. Ambacht heeft alles met beleving en uitstraling te maken. Wie zit er achter jouw product of dienst, wie maakt het en hoe wordt het gemaakt.

Wat maakt mij anders dan andere fotografen?

Eerst en vooral moeten mijn beelden je aanspreken. Dan pas spelen er andere factoren mee zoals mijn werkwijze, persoonlijkheid, prijszetting en aanpak. Deze zaken onderscheiden mij van andere fotografen en zorgen ervoor dat je mij al dan niet boekt.

verhalenboetiek-8.jpg
Zeeuws-Hout-32.jpg

Stijl

Het liefst zie ik gescheurde nagels en zweetdruppels over die voorhoofden rollen. Ongedwongen, heldere fotografie, net dat tikkeltje anders. Stijlvol met een ruw kantje en een vleugje melancholie. Krachtige beelden die laten zien hoe vakbekwaam jij als ondernemer bent.

Hoe gaan we te werk?

We gaan niet op zoek naar jouw “why”, jouw innerlijke kracht, of wat dan ook. We gaan voor een no-nonsense aanpak. Jij op zich, zo is er sowieso maar één exemplaar van. Niemand kan wat jij kan, op dezelfde manier dan jij, met jouw motivatie en vakmanschap. Net ‘dat’ bespreken we en brengen we in beeld. En we gaan ons amuseren, humor en plezier stimuleert de creativiteit.

IMG-20190813-WA0012.jpg
DSC_2838.jpg

Prijszetting

Voor mijn fotografie hanteer ik duidelijke pakketten, je krijgt een duidelijk beeld van de totaalprijs van jouw shoot en hoeveel beelden je hiervoor mag verwachten. Door mijn starterstarief en lage onkosten kan ik mijn prijszetting scherp houden. Een win - winsituatie voor beide, da's leuk samenwerken toch?

Heb ik professionele beelden nodig?

​Je zal mij niet horen zeggen dat je enkel door de juiste beelden succes zal hebben. Het is een én-én-verhaal. Online verkoop werkt nu eenmaal anders dan wanneer mensen bij jou in de winkel langskomen. Je website is in dit geval jouw vitrine, de eerste indruk die we van jouw bedrijf te zien krijgen. In een paar seconden tijd hebben we een oordeel klaar, een oordeel over jouw bedrijf. Fotografie speelt hierin een belangrijke rol. Denk eens na over het volgende, welk succesvol bedrijf heeft geen sterke beelden?

D&M-30.jpg

HEB JIJ AL EEN VERHAAL?

Ben je ongerust dat je helemaal geen verhaal te vertellen hebt of dat het niemand interesseert?

Iedereen heeft een verhaal, jij dus ook! Ik kan je helpen om dit aan je klanten te tonen. 

verhalenboetiek-44.jpg

Sirri is een übersympathieke dame en al even professioneel. Ze voelt op slag aan als een jarenlange vriend, begrijpt meteen waar je naartoe wil en waar je voor staat en zet dat alles om in prachtige en sprekende beelden. Mijn prille bedrijf wordt magnifiek zichtbaar en begrijpbaar dankzij haar beelden. Zo content van.

DSC_6738.jpg

PERSOONLIJK

Na jaren fotograaf & grafisch vormgever geweest te zijn voor verschillende grote bedrijven in België ben ik met mijn vriend de grens overgestoken naar het beloofde Zeeland. Rondlopen op blote voeten, met mijn handen in de potgrond, liever buiten dan binnen. Ergens wonen waar het altijd vakantie is, dat was het doel.  

 

Tot we ons eigen beach house hebben gebouwd wonen we in een zelfgemaakte tiny house van 17m2, met rosse kater erbij. Het is nu al super gezellig zoals het is.

 

Een andere omgeving zorgt voor een andere aanpak. Ik wil datgene wat ik geleerd heb, toepassen op mijn eigen manier. Ik richt mij tot de creatieve ondernemer met grootse plannen. Een persoonlijke één op één aanpak. En zo werd ik mijn eigen baas.