Hallo, ik ben Sirri.

Ervaren fotograaf & grafisch vormgever. Beginnend ondernemer.

 

Ik breng jouw ambacht, jouw bedrijf, en jij als ondernemer in beeld. Iedere ondernemer heeft vroeg of laat beelden nodig, maar waarom zou je voor mij kiezen? Hier lees je meer over mij…

1 profielfoto.jpg
DSC_6738.jpg

Persoonlijk intro

Na jaren fotograaf & grafisch vormgever geweest te zijn voor verschillende grote bedrijven in België ben ik met mijn vriend de grens overgestoken naar het beloofde Zeeland. Rondlopen op blote voeten, met mijn handen in de potgrond, liever buiten dan binnen. Ergens wonen waar het altijd vakantie is, dat was het doel.  

 

Tot we ons eigen beachhouse hebben gebouwd wonen we in ons zelfgemaakte tiny house van 17m2, met rosse kater erbij. Het is nu al super gezellig zoals het is.

 

Een andere omgeving zorgt voor een andere aanpak. Ik wil datgene wat ik geleerd heb, toepassen op mijn eigen manier. Ik  richt mij tot kleine ondernemers met grootse plannen. Een persoonlijke één op één aanpak. En zo werd ik mijn eigen baas.

Wat maakt mij anders dan andere fotografen?

Eerst en vooral moeten mijn beelden je aanspreken. Dan pas spelen er andere factoren mee zoals mijn werkwijze, persoonlijkheid, prijszetting en aanpak. Deze zaken onderscheiden mij van andere fotografen en zorgen ervoor dat je mij al dan niet boekt. Ik kan het zelf niet beter omschrijven dan Leila, verhalenschrijfster.

"Sirri is een übersympathieke dame en al even professioneel. Ze voelt op slag aan als een jarenlange vriend, begrijpt meteen waar je naartoe wil en waar je voor staat en zet dat alles om in prachtige en sprekende beelden. Mijn prille bedrijf wordt magnifiek zichtbaar en begrijpbaar dankzij haar beelden. Zo content van."

17858985002273624.jpg
IMG-20190813-WA0012.jpg

Hoe ga ik te werk?

Ik ga niet op zoek naar jouw “why”, jouw innerlijke kracht of welke wollige taal dan ook. Jij op zich, zo is er sowieso maar één exemplaar van. Niemand kan wat jij kan, op dezelfde manier dan jij het doet, met jouw motivatie, vakmanschap en interesse. Net ‘dat’ bespreken we en brengen we in beeld.

 

Wat straalt jouw bedrijf uit? Welke aspecten brengen we in beeld. Vooraf bespreken we naar welk beeldmateriaal jij op zoek bent. We zorgen niet alleen voor kwalitatieve foto's maar we leggen ook de sfeer en uitstraling van jouw bedrijf vast. En we gaan ons amuseren, humor stimuleert de creativiteit dus we gaan hier gebruik van maken.

Prijzen

Voor mijn fotografie werk hanteer ik een duidelijk tarief. Je hebt een duidelijk beeld van de totaalprijs van jouw shoot en hoeveel beelden je hiervoor mag verwachten.

 

Binnen een gekozen pakket krijg je van mij alle geslaagde beelden. Doordat ik lage onkosten heb, kan ik mijn tarieven ook scherp houden. Win-winsituatie voor beide, da's leuk samenwerken.

DSC_2838.jpg
ambacht_in_beeld_fotografie-41.jpg

Waarom ambachten?

Ambacht in beeld staat voor creativiteit en vakmanschap.

Authentiek durven ondernemen, we brengen jouw vakwerk, jouw passie in beeld op een manier die bij jou past.

In een maatschappij van massaproductie zie ik meer en meer ondernemers durven gaan voor hun 'eigen ding'. Je kiest niet voor de gemakkelijkste weg, je kiest voor je eigen identiteit. En dat vraagt moed.

Net dat verschil, dat voel je, dat zie je, dat straal je uit als creatieve ondernemer. Ik vind dat mooi. En werk hier graag aan mee. Ambacht heeft alles met beleving en uitstraling te maken. Dit zie je ook terug in mijn beelden.

Heb ik professionele beelden nodig?

​Je zal mij niet horen zeggen dat je enkel door de juiste beelden succes zal hebben. Maar, het hebben van goede beelden heeft een positieve impact op jouw bedrijf. Het is een én-én-verhaal.

 

Online verkoop werkt nu eenmaal anders dan wanneer mensen bij jou in de winkel langskomen. Je website is in dit geval jouw vitrine. De eerste indruk die we van jouw bedrijf te zien krijgen. In een paar seconden tijd hebben we een oordeel klaar, een oordeel over jouw bedrijf.

Professionele beelden zorgen voor herkenning en vertrouwen,

en laat vertrouwen nu net één van de belangrijkste reden zijn waarom men voor een bedrijf kiest. Sta eens stil bij het volgende: welk bekend, succesvol bedrijf heeft geen goede beelden? Juist, geen enkel. Stel jezelf de volgende vraag: wil jij uit de voetsporen treden van de hobby-ondernemer en professioneel overkomen?

D&M-30.jpg

WAT VIND JE VAN MIJN VERHAAL?

Wist je dat de 'over ons' pagina meestal de 2e of 3e pagina is die bekeken wordt? Mensen zijn van nature nieuwsgierig, stiekem willen we weten wie er achter een bedrijf zit.

HEB JIJ AL EEN VERHAAL?

Ben je ongerust dat je helemaal geen verhaal te vertellen hebt of dat het niemand interesseert? Iedereen heeft een eigen verhaal, jij dus ook! Ik kan je helpen om dit aan je klanten te tonen. 

1/1

INFO

privacy verklaring

algemene voorwaarden

NL003079580B51    

KVK 763 880 50 

© copyright ambacht in beeld 

© website handgemaakt door Sirri

LOGO zw_website_trans.png