Hallo, ik ben Sirri.

Fotograaf & grafisch vormgever voor de creatieve ondernemer die vanuit een ambacht werkt. 

 

Ik heb een onverklaarbare aantrekkingskracht en bewondering voor mensen die met hun handen werken. Ambacht heeft alles met beleving en uitstraling te maken. Wie zit er achter jouw product of dienst, wie maakt het en hoe wordt het gemaakt.

1 profielfoto.jpg
ketchupfabriek-20-7.jpg

Ode aan de ambacht

Maak jij mooie of lekkere dingen? Met ambacht in beeld richt ik mij tot de gedreven creatieve ondernemer die die zichzelf met een korreltje zout neemt. Laat je niet direct afschrikken als je denkt geen ambacht uit te oefenen. Ben jij creatief, ondernemend en op zoek naar een fotograaf of grafisch vormgever voor jouw bedrijf? Lees dan zeker verder.

Wat maakt mij anders dan andere fotografen?

Eerst en vooral moeten mijn foto's je aanspreken. Dan pas spelen er andere factoren mee zoals mijn werkwijze, persoonlijkheid, prijszetting en aanpak. Deze zaken onderscheiden mij van andere fotografen en zorgen ervoor dat je mij al dan niet boekt. Ik voer alles van A tot Z uit, je hebt dus één aanspreekpunt en dat ben ik.

verhalenboetiek-8.jpg
Zeeuws-Hout-32.jpg

Stijl

Ik maak gebruik van het licht aanwezig. Het liefst zie ik gescheurde nagels en zweetdruppels over die voorhoofden rollen. Ongedwongen, heldere fotografie, net dat tikkeltje anders. Stijlvol met een ruw kantje en een vleugje melancholie. Krachtige beelden die laten zien hoe vakbekwaam jij als ondernemer bent.

Hoe gaan we te werk?

De juiste fotograaf kiezen om jouw merkbeleving goed te doen uitstralen kost tijd en energie. Want je wil niet enkel een fotograaf die vriendelijke en gezellig is. Je wil foto's waarmee je geholpen wordt, dit in combinatie met de juiste persoon. Foto's die jouw merkverhaal en visie zo goed als mogelijk reflecteren zodat jouw bezoekers een goed gevoel hebben wanneer ze in contact komen met jouw bedrijf.

 

Maak het jezelf niet te moeilijk, kijk eerst even rustig rond, bekijk mijn foto's. Maakt jouw hart een klein sprongetje bij het zien hiervan dan zit je hier goed. Van daaruit gaan we verder. We bespreken waarvoor je de foto's wil gebruiken, jouw merkbeleving, wat je wil uitstralen en hoe we de foto's hier het best bij doen aansluiten.

IMG-20190813-WA0012.jpg
DSC_2838.jpg

Prijszetting

Voor mijn fotografie hanteer ik duidelijke prijzen, je krijgt een duidelijk beeld van de totaalprijs van jouw shoot en hoeveel foto's je hiervoor mag verwachten. Door mijn starterstarief en lage onkosten kan ik mijn prijszetting scherp houden. Een win - winsituatie voor beide, leuk samenwerken toch?

Waarom heb ik professionele foto's nodig?

​Je zal mij niet horen zeggen dat je enkel door de juiste foto's succes zal hebben. Het is een én-én-verhaal. Online verkoop werkt nu eenmaal anders dan wanneer mensen bij jou in de winkel langskomen. Je website is in dit geval jouw vitrine, de eerste indruk die we van jouw bedrijf te zien krijgen. In een paar seconden tijd hebben we een oordeel klaar, een oordeel over jouw bedrijf. Fotografie speelt hierin een belangrijke rol. Denk eens na over het volgende, welk succesvol bedrijf heeft geen sterke beelden?

D&M-30.jpg

MIJN MISSIE

 JOUW ALS PERSOON, JOUW CREATIVITEIT OP EEN WARME, MENSELIJKE MANIER IN BEELD BRENGEN. ZODAT JOUW BEZOEKERS EMOTIONEEL GERAAKT WORDEN, EN ALS WE EMOTIONEEL GERAAKT WORDEN, GEBEUREN ER DE MOOISTE DINGEN.

- Sirri

verhalenboetiek-44.jpg

Sirri is een übersympathieke dame en al even professioneel. Ze voelt op slag aan als een jarenlange vriend, begrijpt meteen waar je naartoe wil en waar je voor staat en zet dat alles om in prachtige en sprekende beelden. Mijn prille bedrijf wordt magnifiek zichtbaar en begrijpbaar dankzij haar beelden. Zo content van.

DSC_6738.jpg

PERSOONLIJK

Na jaren fotograaf & grafisch vormgever geweest te zijn voor verschillende grote bedrijven in België ben ik met mijn vriend de grens overgestoken naar het beloofde Zeeland. Rondlopen op blote voeten, met mijn handen in de potgrond, liever buiten dan binnen. Ergens wonen waar het altijd vakantie is, dat was het doel.  

 

Tot we ons eigen beach house hebben gebouwd wonen we in een zelfgemaakt 'tiny house' van 17m2, met rosse kater erbij. Het is nu al super gezellig zoals het is.

 

Een andere omgeving zorgt voor een andere aanpak. Ik wil datgene wat ik geleerd heb, toepassen op mijn eigen manier. Ik richt mij tot de creatieve ondernemer met grootse plannen. Een persoonlijke één op één aanpak. En zo werd ik mijn eigen baas.