Hallo, ik ben Sirri.

Ik ben Sirri. Maker van visueel schoon en gezelligheid. Leuk dat je hier bent! 

 

Ben jij ondernemend en op zoek naar foto's of grafisch werk voor je bedrijf? Lees dan zeker verder.

1 profielfoto_edited_edited_edited.jpg
iphone-xs-max-mockup-over-a-wooden-surface-surrounded-by-baking-supplies-25491_edited_edit

Keuzestress

De juiste fotograaf of vormgever kiezen om jouw merkbeleving goed te doen uitstralen kost tijd en energie. Je wil niet enkel iemand waarmee je plezier kan maken, je wil foto's of grafisch werk waarmee je geholpen wordt. Dit in combinatie met de juiste persoon.

Beleving

We leven in een visuele wereld. Foto's en vormgeving zijn meer dan ooit belangrijk. Het is de eerste indruk die we van jouw bedrijf te zien krijgen. AMBACHT IN BEELD heeft alles met sfeer en beleving te maken. We zorgen dat je potentiële klanten een goed gevoel hebben wanneer ze in contact komen met jouw bedrijf.

 

Ik maak gebruik van het licht aanwezig. Het liefst zie ik gescheurde nagels en zweetdruppels over die voorhoofden rollen. We maken ongedwongen, heldere fotografie en tijdloze creaties met een elegante uitstraling.

Zeeuws-Hout-32.jpg
mockup-of-an-empty-tote-bag-on-a-surface-with-a-raggedy-texture-m1255_edited_edited.png

Prijszetting

Betaalbare fotografie en grafisch werk. Ik hanteer duidelijke prijzen. Ik stuur je vooraleer we van start gaan een prijsofferte zodat er geen verrassingen zijn achteraf.

Mag ik jou helpen met foto's of grafisch werk?

holding-google-nexus-chair_edited.jpg
verhalenboetiek-44.jpg

Sirri helpt mee nadenken over een visuele strategie. Goede foto's, makkelijke communicatie en snel bediend. No nonsense aanpak voor een goede prijs.

Kristof Gevers, zaakvoerder biomat.eu in Axel.

DSC_6738.jpg

PERSOONLIJK

Ik ben Sirri. Een buitenmens, een liefde voor alles wat groeit. Ergens wonen waar het altijd vakantie is, dat was het doel.

 

Na jaren loondienst als fotograaf en grafisch vormgever voor verschillende grote bedrijven in België ben ik met mijn vriend de grens overgestoken naar het beloofde Zeeuws-Vlaanderen. Rondlopen op blote voeten, met mijn handen in de potgrond. Op zoek naar rust, ik heb wel mezelf bij;-)

 

Ik richt mij voornamelijk tot de 'kleine' ondernemer met grootse plannen. Voel jij je aangesproken, aarzel niet om contact met mij op te nemen.