top of page
  • Foto van schrijverSirri

Wie ben jij als ondernemer?

Bijgewerkt op: 31 jan. 2021

Wist je dat de 'over ons' pagina meestal de 2e of 3e pagina is die op een website bekeken wordt? Mensen zijn van nature nieuwsgierig, stiekem willen we weten wie er achter een bedrijf zit.Wie leest de 'over ons' pagina?

Bezoekers die naar jouw 'over ons' pagina gaan zijn al geïnteresseerd maar hebben nog vragen. Simpelweg, ze twijfelen nog. Ze willen iets van je, maar weten nog niet of jij de juiste persoon bent. Aan jou om ze over de streep te trekken! Laat zien dat je de juiste partij bent, waarom zouden ze voor jou kiezen.

Waarom is deze pagina zo belangrijk?

De 'over ons' pagina één van de belangrijkste pagina’s op jouw website. Hoezo? Is dat dan niet mijn product of dienst zelf? Natuurlijk, maar de 'over ons' pagina geeft jouw bedrijf een gezicht. Jouw persoonlijkheid, wie jij bent, bepaalt mee of jij een opdracht uiteindelijk krijgt. Jijzelf bent jouw persoonlijke merk. Oh yes, pressure on you!

Maar uiteraard kiezen ze je niet enkel omdat ze je zo leuk vinden. Nee, ze willen ook weten of jij de geschikte persoon bent. Dus wat maakt jou nu specialer dan bijvoorbeeld de andere bakker om de hoek die ook zijn eigen brood bakt?Hoe schrijf je een sterk 'over ons' verhaal?

Vertel over je passie, je missie en hoe je dingen aanpakt. Waarom vind je het zo leuk, interessant of boeiend wat je doet? Wat kan jij als geen ander? Waarin ben jij gespecialiseerd, wat doe jij anders dan anderen met hetzelfde beroep. Wat maakt jou uniek? Als je dit op een vlotte manier kan uitleggen, trek je sowieso de aandacht van jouw bezoeker, en kan je ze overtuigen. Vertel over wie je bent, maar vooral wie je bent binnen je bedrijf.

Laat jezelf zien.

Toon de ondernemer achter jouw product of dienst. Wat is tekst zonder een beeld! Tekst is belangrijk maar beelden spreken voor zich. Voeg professionele afbeeldingen toe, een goede foto van jezelf of jouw team is onmisbaar. Door jezelf te laten zien maak je connectie met je bezoekers.


Iedereen heeft een eigen verhaal, jij dus ook!

​Ben je ongerust dat je helemaal geen verhaal te vertellen hebt of dat het niemand interesseert? Iedereen heeft een eigen verhaal, jij dus ook! Graag maar even goed in jezelf, en noteer alles wat er in je opkomt. Dikwijls zijn het de zaken die jij als vanzelfsprekend vind die voor iemand anders net speciaal zijn. Vraag ook na bij anderen, wat maakt jouw zo speciaal. Klanten reviews kunnen hierbij helpen.


Doe je het liever niet zelf? Ik kan jouw helpen met het opmaken van jouw verhaal. Hoe dan? Als fotograaf zoek ik naar de juiste beelden die jouw verhaal ondersteunen. Wees gerust, we gaan niet onvoorbereid op pad. Ik bezorg je eerst een vragenlijst waarmee ik je op weg help. Achteraf overlopen we jouw vragen. Tijdens deze sessie krijg ik een beter inzicht van wie jij bent en hoe we dit in beeld kunnen brengen. Ik help je dus niet enkel met beelden maar help je inzicht krijgen in jouw eigen zaak. Gelukkig is er ook nog zoiets als spontaan. Geen krampachtige geposeerde beelden maar gewoon, in je natuurlijke habitat.


Wil je graag op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Schrijf je hier in op mijn nieuwsbrief.28 weergaven0 opmerkingen
bottom of page